Διαφημίσεις Υποψηφίων Αρχηγών ΣΥΡΙΖΑ

Δημήτρης Μιχαηλίδης

Τελευταία Ενημέρωση: 9/24/2023

Εισαγωγή

Τα πολιτικά κόμματα επενδύουν αρκετά χρήματα σε διαφημιστικό περιεχόμενο στο Facebook, με στόχο να προωθήσουν τις ιδέες και το έργο τους. Οι online διαφημίσεις έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν τους πολίτες, είτε θετικά είτε αρνητικά. Για τον λόγο αυτό τα επικοινωνιακά επιτελεία των κομμάτων σχεδιάζουν στρατηγικές για την πιο αποτελεσματική διάδωση των μηνυμάτων των διαφημίσεων τους. Οι στρατηγικές αυτές περιέχουν αποφάσεις σχετικά με την περιοχή, την ηλικία και τα ενδιαφέροντα των χρηστών στους οποίους προβάλλουν τις διαφημίσεις τους.

Θεωρούμε πως η πλήρης διαφάνεια των στρατηγικών των κομμάτων στις πολιτικές διαφημίσεις είναι σημαντική για τη λειτουργία της δημοκρατίας στη χώρα μας. Σε αυτό το λήμμα παρουσιάζουμε τις συνολικές δαπάνες ανά περιοχή, ηλικία και ενδιαφερόμενα για τα τέσσερα κόμματα με επίσημες κομματικές σελίδες (Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΜέΡΑ25).

Σε αυτό το λήμμα εστιάζουμε στις πολιτικές διαφημίσεις των υποψηφίων αρχηγών του ΣΥΡΙΖΑ, εδώ μπορείτε να βρείτε τις διαφημίσεις όλων των πολιτικών κομμάτων.

Πηγές

Η πηγή για τα δεδομένα αυτού του λήμματος είναι το Meta Ad Library. Για την ανάκτησή τους χρησιμοποιήθηκε η βιβλιοθήκη metatargetr.

Εγγραφή στο newsletter

Για να λαμβάνεις τα γραφήματα και τις αναλύσεις μας μέσω email.

© 2024 Greece in Figures. All Rights Reserved
info@greeceinfigures.com
Το Greece in Figures δε χρησιμοποιεί cookies και δε συλλέγει προσωπικά δεδομένα από τους επισκέπτες του.